Vinarós
Vinya d'Alòs aconsegueix el primer premi del III Llagostí Tapa Tour
Els restauradors valoren molt positivament el canvi de dates de les Jornades del Llagostí i del Llagostí Tapa Tour
![[Img #10896]](upload/img/periodico/img_10896.jpg)
El restaurant Vinya d’Alòs ha estat el guanyador del III Llagostí Tapa Tour, després d’aconseguir el 40% dels vots emesos. Del 6 al 29 de juliol, veïns i visitants de Vinaròs han pogut gaudir d'una ruta per set establiments en què s'ha oferit una tapa amb el llagostí com a ingredient principal. La tapa guanyadora és el "Carpaccio de llagostí sobre pa de vidre, amb crema d'escalivada i caramel de Pedro Ximenes”. En segona posició, s'ha situat el restaurant Rafel lo Cristalero, amb la tapa "Equilibri de llagostí amb kataifi, polpeta de daurada, cansalada ibèrica i pistatxos" i el tercer lloc era per a la tapa preparada pel restaurant El Langostino de Oro, "Mar i muntanya amb llagostí i vieira”.
Els participants que han segellat la butlleta completa i l'han presentada a la Tourist Info han aconseguit diversos premis de productes gastronòmics i, a més, han entrat en el sorteig d'una estada de cap de setmana per a dues persones en un establiment hoteler de la localitat.
Com a novetat, enguany, les jornades del Llagostí i el Tapa Tour s'han traslladat al mes de juliol el que, segons els restauradors participants, "ha suposat un revulsiu i ha dinamitzat l'oferta gastronòmica de la localitat durant aquestes setmanes". Els hostalers es mostren satisfets "per l'interés que desperten aquestes jornades". La regidora de Turisme i Platges, Elisabet Fernández, valorava positivament el canvi de dates d'aquesta cita gastronòmica i destacava que "hem de seguir promocionant el llagostí perquè, amb jornades i activitats com aquestes, es demostra que es tracta d'un producte que resulta molt atractiu”.
![[Img #10896]](upload/img/periodico/img_10896.jpg)
El restaurant Vinya d’Alòs ha estat el guanyador del III Llagostí Tapa Tour, després d’aconseguir el 40% dels vots emesos. Del 6 al 29 de juliol, veïns i visitants de Vinaròs han pogut gaudir d'una ruta per set establiments en què s'ha oferit una tapa amb el llagostí com a ingredient principal. La tapa guanyadora és el "Carpaccio de llagostí sobre pa de vidre, amb crema d'escalivada i caramel de Pedro Ximenes”. En segona posició, s'ha situat el restaurant Rafel lo Cristalero, amb la tapa "Equilibri de llagostí amb kataifi, polpeta de daurada, cansalada ibèrica i pistatxos" i el tercer lloc era per a la tapa preparada pel restaurant El Langostino de Oro, "Mar i muntanya amb llagostí i vieira”.
Els participants que han segellat la butlleta completa i l'han presentada a la Tourist Info han aconseguit diversos premis de productes gastronòmics i, a més, han entrat en el sorteig d'una estada de cap de setmana per a dues persones en un establiment hoteler de la localitat.
Com a novetat, enguany, les jornades del Llagostí i el Tapa Tour s'han traslladat al mes de juliol el que, segons els restauradors participants, "ha suposat un revulsiu i ha dinamitzat l'oferta gastronòmica de la localitat durant aquestes setmanes". Els hostalers es mostren satisfets "per l'interés que desperten aquestes jornades". La regidora de Turisme i Platges, Elisabet Fernández, valorava positivament el canvi de dates d'aquesta cita gastronòmica i destacava que "hem de seguir promocionant el llagostí perquè, amb jornades i activitats com aquestes, es demostra que es tracta d'un producte que resulta molt atractiu”.







