el7set
Sábado, 2 de septiembre de 2017 | Leída 69 veces
Turisme

La Regidoría de Turisme de Torreblanca destaca l'èxit del servei d'escoleta infantil de la platja

Prop de 900 xiquets i xiquetes han utilitzat aquest servei estrenat aquest estiu

La Regidoria de Turisme de Torreblanca ha destacat l'èxit del servei d'escoleta infantil de la platja, que ha sigut utilitzat per un total de 900 xiquets i xiquetes durant els mesos de juliol i agost.


Aquesta iniciativa posada en marxa aquest estiu ha aconseguit atraure a gran quantitat d'usuaris, ja que ha funcionat a ple rendiment prestant servei a una mitjana de 18 xiquets i xiquetes per jornada.


De fet, de cara a l'any que ve la Regidoria de Turisme estudiarà l'ampliació d'horaris després del balanç positiu d'aquesta experiència pilot.


Tallers de pintura, reciclatge o manualitats són algunes de les activitats realitzades pels monitors d'aquest espai, que ha estat operatiu de dilluns a diumenge de 16 a 21 hores.


El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha afirmat que “estem molt contents amb el bon acolliment de l'escoleta, ja que la resposta dels usuaris ha sigut molt positiva. Anem a seguir millorant aquest servei, així com tots els que oferim en la platja, doncs considerem que contribueixen a potenciar el nostre valor turístic”.

EL7SET • Términos de usoPolítica de PrivacidadMapa del sitio
© 2017 • Todos los derechos reservados
Powered by FolioePress